Was Extensions

De wax extensions worden aangebracht met een warmtetang hierbij heb je ook een beschermend plaatje nodig die is vaak van plastic. De waxbondjes van deze extensions hebben een V-vorm waardoor je het haar er makkelijker in kunt leggen. Vervolgens verwarm je de waxbondjes waardoor je ze om het haar kan rollen. Je kan deze extensions overal plaatsen op het hoofd omdat het makkelijk verdeel baar is. Deze methode kan door de warmte schadelijk zijn voor het haar maar zorgt wel voor mooie en duurzame resultaten. Je kan de extentions 1/2 keer hergebruiken. Deze extensions gaan max 4 tot 5 maanden mee.(dit moet wel professioneel eruit worden gehaald)
De SilverFox producten kunnen worden gewassen, gesteild en gekruld. Tevens kunnen ze donkerder worden gekleurd. Wij raden ontkleuren sterk af. Het kleuren van de hair extensions is altijd op eigen risico.

Specifcaties:

Beschikbare typen: Straight (Steil), Loose Wave (Slag), Deep Wave (Krullend)
Beschikbare Lengtes: 45 cm/18” (Alleen Straight beschikbaar) 55 cm/22 ” (Straight /Steil),Loose Wave (Slag), Deep Wave (Krullend) ) 60cm / 24” (straight)
Toelichting:0.7 gram per stuk (45cm), 0.8 gram per stuk (55cm) 1.0 gram per stuk (60cm)/ 25 stuks per pak

Microring extensions

Deze extensions hebben een rond waxbondje en worden door een kunststof ring dichtgeknepen. Je kunt hierbij kiezen tussen twee verschillende soorten ringen : met siliconen ringen of zonder siliconen. De siliconen laag in de microringen beschermen tegen het haar, terwijl de microring zonder siliconen steviger vast zitten. In vergelijking tot de extensions die worden aangebracht met een warmtetang zijn de micro extensions minder schadelijk voor het haar. Een ander voordeel is dat de micro extensions licht zijn waar door het ideaal is voor de klanten met fijn haar. Hiernaast heeft het een grote voordeel voor de klant als ze de extensions goed onderhouden en verzorgen kunnen ze het namelijk opnieuw gebruiken en kan het makkelijk herplaatst worden bij de uitgroei. De extensions gaan 3 tot 4 maanden mee.

Specifcaties:

Beschikbare typen: Straight, Natural Wavy
Beschikbare Lengtes: 45cm/18'' (Straight), 55cm/22” (Straight, Natural Wavy)
Toelichting:0.8 gram per stuk (55cm) 25 Stuks strengen.
Inclusief:25 Siliconen microrings per pak
Materiaal microringen:Kunststof, IJzer (+ bestandsdelen van nikkel)

Hair weave extensions

Een hair weave is een baan met hairextensions. Met het aanbrengen van hair weaves kun je makkelijk een lang en vol kapsel creëren. Hair weaves zijn vergeleken met andere soorten extensions een stuk makkelijker om aan te brengen. Je hebt namelijk geen warmtetang nodig en je hoeft ook niet te werken met losse plukken haar. Zolang de hair weaves goed worden aangebracht en netjes worden verwijderd is er bijna tot geen schade aan het eigen haar. Ook kun je de weaves makkelijk omtoveren tot clip-in extensions. Handig wanneer een klant een extra vol en tijdelijk kapsel wilt. Weave extensions worden op 2 manieren gezet; Met micro ringen of het word in genaaid. Deze extensions gaan 6 tot 8 weken mee vervolgen weer herplaatsen.

Specifcaties:

Beschikbare lengtes: 16” (40/45cm) / 20” (50/55cm)/ 24” (60/65cm)
Maten weft: 16”(40cm) ± 150 cm / 20” (50cm) ± 115cm / 24” (60cm) ± 105 60cm / 24” (straight)
Gewicht: 110 gram per pak
Toelichting:
    • Het haar is te stylen met krul of stijltang
    • Meer volume en/of verlenging.
    • Gelijk in de gewenste kleur bestellen, geen gedoe met verven waardoor het haar kan beschadigen!
Extra informatie: De Silverfox Weave is machinaal geweven, waardoor het haar niet uitvalt. Na het wassen krijgt de Silverfox Weave Straight een lichte slag. De Silverfox producten kunnen worden gewassen, gesteild en gekruld. Kleuren is mogelijk. Wij raden ontkleuren sterk af. Tevens is het kleuren van de hair extensions te allen tijde op eigen risico.

Tape extensions

Tape extensions worden aan je haar bevestigd met tape. Aan de tape zit een lijmrand waardoor de extensions in je haar blijven zitten. Dit type extensions is niet geschikt om iedere dag in en uit je haar te halen. Wij adviseren tape extensions binnen 6-8 weken na het plaatsen te verwijderen. Dit moet wel professioneel eruit worden gehaald. Wij adviseren om de extensions 6-8 weken te herplaatsen wanneer je deze tijd overschrijd wordt de aanhechting van de tape te sterk om makkelijk te kunnen verwijderen.
Belangrijke informatie!!
Je kunt de tape extensions op 2 manieren her plaatsen de klant kan haar tape extensions achterlaten en een andere dag ervoor terug komen en onder tussen kan het haar uitrusten en kun je het goed verzorgen. Of de klant moet wachten tot dat het is schoongemaakt zodat het weer meteen opnieuw geplaatst kan worden. Je kan de extentions 1/2 keer hergebruiken.

Specifcaties:

Beschikbare typen:Straight
Beschikbare lengtes:40-45cm en 50-55cm
Toelichting:
10 stuks per pak, 2 gram per pluk, breedte van de tape: ± 1cm, lengte van de tape : ± 4cm
Voor fijn tot normaal haar: ± 3-5 pakken
Dik haar : ± 5-6 pakken
Let op! De SilverFox producten kunnen worden gewassen, gesteild en gekruld. Ze kunnen donkerder worden gekleurd. Wij raden ontkleuren sterk af. Kleuren van de hair extensions is altijd op eigen risico

Clip – in extensions

Wilt de klant een volle en lange bos haar voor een avondje uit, zonder te veel gedoe? Dan zijn de clip-in extensions de oplossing. de extensions kunnen gemakkelijk aangebracht worden door de haarclipjes die eraan bevestigd zijn en net zo makkelijk verwijderd worden. Het grootste voordeel van deze extensions? Ze zijn niet schadelijk voor het haar of de hoofdhuid. Als je het haar goed gebruikt kan je er meer dan een jaar plezier mee hebben.

Specifcaties:

Beschikbaar model:Straight
Beschikbare Lengtes:16” (40/45cm) / 20” (50/55cm)/ 24” (60/65cm)
Inhoud:120 gram per pak
1 set bevat in totaal 5 clip-in extensions banen.

TOP