Olaplex

Ahmet Hair & Beauty Academy™

Bent u opzoek naar professionele haarverzorging van hoge kwaliteit? Dan is Olaplex ideaal voor u! Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies!
Olaplex bevat één ingrediënt wat een wereld van verschil maakt. De doctoren Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker hebben samen een chemische verbinding uitgevonden, wat uit slechts één ingrediënt bestaat, die kapotte verbindingen in het haar na beschadiging opnieuw koppelt/hersteld. Vooral haar wat beschadigd is geraakt door haarkleuring kan met Olaplex weer worden hersteld. Maar ook droog haar door chloor uit het zwembad of zoutwater uit de zee wordt hersteld. Professionele kleurspecialisten zijn enorm enthousiast over Olaplex. Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de beautywereld in jaren. Voorkomen is beter dan genezen, daarom adviseren wij tijdens je verf behandeling en/of blondeer behandeling al OLAPLEX te gebruiken zodat je vrijwel geen beschadiging zult ervaren.

Olaplex no. 3 hairperfector

Ook hebben we thuis een behandeling; de Olaplex No.3 Hairperfector is een thuisbehandeling die beschadigd haar weer hersteld! Door het stylen, föhnen en verven van het haar raakt het haar beschadigd en worden de verbindingen in het haar continu gebroken. Olaplex is de perfecte hulp om je haar weer in topconditie te brengen! De Olaplex No.3 Hair Perfector zorgt er voor dat de zachtheid, glans en structuur van het haar ook tussen de salonbehandelingen door behouden blijft.

Gebruik van Olaplex

De eerste en tweede stap van de Olaplex behandeling vindt vaak plaats in Ahmet Bozdag Hair & Beauty Academy™. De Olaplex Nummer 3 Hairperfector is speciaal ontwikkeld om het haar thuis te behandelen. Breng de Hairperfector aan op schoon, handdoek droog haar en laat deze minimaal 10 minuten inwerken. Bij zeer beschadigd haar wordt het aangeraden om de hairperfector 20 minuten te laten inwerken of een hele nacht. Spoel de Hairperfector van Olaplex vervolgens zorgvuldig uit. Was en verzorg het haar na de behandeling met een verzorgende shampoo en conditioner, ook hierin kunnen wij u adviseren. De Olaplex No.3 Hairperfector mag meer dan één keer per week gebruikt worden.

Olaplex kopen, advies of informatie

Bent u benieuwd naar Olaplex? Neem dan zeker contact op met Ahmet Bozdag Hair & Beauty Academy: 0412-628039. Zoekt u Olaplex in Oss? Wij hebben de producten in de salon staan en geven graag vrijblijvend advies!