Merken

Hairworld Istanbul

-In één behandeling een optimale haardichtheid en een prachtig en natuurlijk resultaat? Kies voor Hairworld Istanbul, de nr. 1 haartransplantatie kliniek in Turkije. Dankzij de jarenlange ervaring en de speciaal door Hairworld Istanbul ontwikkelde FUE CT methode, is dit mogelijk. Consulten vinden plaats in Oss en Vlaardingen op afspraak : 06-55114669

De Vitamine B Shampoo en de Hairgrow vitamines zijn in de salon verkrijgbaar.

ISO Tangen:

-ISO Beauty is het merk van de toekomst. Zo ontwikkelt ISO Beauty continu de nieuwste technieken op het gebied van stylingtools waardoor u altijd vernieuwende producten heeft van hoge kwaliteit. Alle ISO Beauty styling tools zijn voorzien van een keramische heater die voor een ultiem glanzend resultaat zorgt. Hiernaast zijn de keramische heaters positief geladen en produceren ze negatieve ionen, waardoor het vocht in het haar wordt behouden. De keramische heaters in ISO beauty producten zorgen er ook voor dat de haarschubben worden gesloten na gebruiken, waardoor de kleur van het haar langer wordt behouden.

FUDGE:

-Fudge is een trending merk met een grote collective aan haar producten zoal: gel, shampoo, wax of shaper. Fudge wilt dat u plezier heeft met haarproducten. Bij Fudge geloven ze in het nemen van risico’s en zelfexpressie. Goed haar inspireert en zegt “DIT BEN IK”. Met de juiste tools kunt u het kapsel creëren wat u wenst.

Selective Professional:

-Selective Professional staat voor professionele producten van hoge kwaliteit, exclusief ontwikkeld voor de klant. COLOREVO, een professioneel kleurensysteem, ideaal voor alle haartypes. COLOREVO-kleuren garanderen buitengewone kleuren, gezond haar, opwindende resultaten.

 

OLAPLEX:

-Olaplex, de nieuwe behandeling voor stralend gekleurd haar. Het product vormt de garantie op prachtig haar zonder dat de gebruikelijke beschadigingen tijdens het kleuren optreden.(zie kopje olaplex)