Hair Extensions

SHE Extensions (by So. Cap)

So. Cap is een van de grootste producenten van hair extensions. De prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed. Het haar komt uit India en wordt bewerkt in de So. Cap fabriek in Italië. She by So. Cap is ontstaan uit het merk So. Cap. De echte She by So. Cap hairextensions zijn te herkennen aan een keratinewaxje met daarop het logo van SHE by So. Cap. Hiernaast staat een voorbeeld.

Het haar van SHE by So. Cap is remy gesorteerd. Dit houdt in dat de haarschubben allemaal dezelfde kant op worden gesorteerd. Als dit niet het geval is, krijgt het haar een kroessig aanzien waarin snel klitten ontstaan. De echte SHE by So. Cap hair extensions zijn in Nederland alleen leverbaar in 55/60cm en 70/75cm. Het is niet mogelijk om in Nederland een andere lengte dan deze te kopen.

 

 

 

 

 

-BALMAIN Extensions:

Balmain hair is reeds dertig jaar actief in de wereld van haartoevoegingen en haarvervangingen. Van oorsprong is Balmain Hair een pruikenspecialist, zij maakten pruiken welke in die tijd veel verkocht werden door kappers. De overstap naar extensions was daardoor ook niet groot toen de pruik uit zijn gratie raakte. Sindsdien is zij continu aan het innoveren. Daar waar het begon met hairwefts (banen van haar welke ingevlochten konden worden) heeft Balmain Hair daarna ook de volgende producten ontwikkeld;

 

– Fill-in extensions:

Hair extensions: welke Balmain Hair Fill-In extensions noemt. Dit zijn de normale extensions zoals gebruikelijk in de extensionsmarkt. Deze zijn verpakt per 10, 50 en 100 stuks. De laatste twee verpakkingen noemt Balmain Hair Value Packs.

– Tape Extensions:

Balmain Hair is ook extensions gaan ontwikkelen welke te bevestigen zijn met een tape oplossing. Deze extensions worden aan het eigen haar geplakt.

– Soft Ring Extensions:

Een ontwikkeling van de laatste jaren is het vastzetten van extensions of banen van extensions zoals wefts, met ringetjes. Deze ringetjes worden vastgeknepen in het haar en brengen het eigen haar geen schade toe.

 

-Fantasy Weave Remy :

Creëer volume en/of verlenging door middel van deze prachtige Fantasy Weave banen. Het haar is 1 van de meeste verkochte weaves uit onze collectie. Verkrijgbaar in verschillende tinten en prachtige mixkleuren. Het haar voelt zacht aan . 100% Remy gesorteerd haar van Aziatische oorsprong.

Beschikbare Lengtes haar:  16 inch(40cm), 20 inch(50cm) & 24 inch(60cm)
Beschrijving : 16inch bevat 150cm baanbreedte ,  20inch bevat 115cm baanbreedte,
24inch bevat 105cm baanbreedte, 110 gram per pak