Bride

Bride to be:

Op de belangrijkste dag van uw leven wilt u natuurlijk op uw mooist zijn. Hierbij kunnen wij u helpen. Ahmet Bozdag Hair & Beauty Academy is gespecialiseerd in het creëren van de bruidskapsel dat bij u past. In ons speciaal ingerichte ruimte voor de bruid kunt u op uw gemak omkleden met de hulp die u nodig heeft. Uw naaste kunnen wij ook voorbereiden door de mooiste galakapsels te creëren. Op aanvraag kunnen wij voor bijpassend make-up zorgen. Het is toegestaan dat uw camera ploeg hier ook opnames maakt. Voor vragen en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Ahmet Bozdag Hair & Beauty Academy. Voor inspiratie kunt u ons volgen op Instagram: ab_hair_beauty

 

Haaraccessoire:

Welk haar stijl je ook kiest, een haaraccessoire kan je look helemaal af maken of een  persoonlijke twist geven. Er is van alles verkrijgbaar: van een mooie haarspeld tot een fonkelende tiara. Donuts en schuifspeldjes die in het haar verwerkt worden zitten bij de kosten  inbegrepen. Wij adviseren haarverlenging/opvulling te gebruiken voor voller resultaat. Wij hebben niet alle kleuren en lengtes op voorraad daarom is het verstandig om hier vooraf al aan te denken. Mocht u hierbij hulp nodig hebben, kunt u contact opnemen en zullen we u adviseren.

 

VIP- Arrangement:

  • Op uw gewenste locatie
  • Op uw gewenste tijdstip
  • Gewenste kapsel
  • Gewenste kapsels voor naasten
  • 3 gasten + 1 bruid
  • Zonder bruid min. 6 gasten.
  • Visagie op aanvraag

 

Op je trouwdag zijn wij ruim van tevoren aanwezig: waar en wanneer jij dit wilt. Je hoeft de deur niet uit en je begint je dag heerlijk ontspannen in je badjas in een vertrouwde omgeving. Wij zorgen ervoor dat je mooie bruidskapsel ongeschonden blijft bij het aantrekken van je jurk en doe een laatste check-up.